понедельник, 9 мая 2011 г.

Як фарбувати волосся в домашніх умовах

    Самостійне фарбування волосся – заняття не з легких. Набагато простіше піти в салон або перукарню, але ж і ціни там набагато дорожчі. Можна купити якісну фарбу для волосся і зробити все самому, не виходячи з будинку. Згодом ви навчитеся управлятися зі своїм волоссям нітрохи не гірше перукаря.
     За добу до фарбування потрібно провести шкірний тест фарби. Не варто відразу ж використовувати куплену фарбу, хто знає, може бути саме цього разу й саме у вас вона викличе алергійну реакцію. Нанесіть невелику кількість фарби на згин ліктя й протягом доби простежите за реакцією організму. Якщо ніяких алергійних реакцій немає, можна сміливо використовувати обрану фарбу.
    Щоб не зіпсувати фарбою одяг, на плечі потрібно накинути простирадло або старий рушник. Перед самим фарбуванням волосся можна злегка намочити. На шкіру навколо лінії волосся слід нанести шар жирного крему – так ви уникнете фарбування шкіри голови.
    Якщо вам не підходять рукавички, які пропонувалися разом з фарбою, купіть пару тонких медичних рукавичок, що підходять вам по розміру. У них ви впораєтеся набагато швидше.          
    Волосся потрібно розділити на 4 частини: дві з них – від чола до потилиці, і по одній біля вух. Фарбування починають із потиличної частини, від самого коріння. Спочатку варто офарбити задні пасма, потім передні. Коли все волосся буде пофарбоване, розподіліть фарбу по волоссю гребінцем і засікайте час.
    Інтенсивність кольору залежить від часу фарбування, але збільшувати його більше рекомендованого виробником часу не потрібно. Змивати фарбу потрібно акуратно у великій кількості води. Якщо в комплекті був бальзам, його обов'язково потрібно використовувати. Після  фарбування мити волосся можна тільки через два дні.  
                                                        

1 комментарий:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ОтветитьУдалить