понедельник, 9 мая 2011 г.

Форма обличчя та ваша зачіска

дженіфер еністон
    Форма вашого обличчя повинна бути для вас основним відправним пунктом у виборі нової зачіски.

I. Овал
Це дуже м'яко закруглена форма, трохи більш вузька в області вилиць, ніж в лінії скронь. Якщо у вас подібний тип обличчя, то вам, практично, підійде будь-яка зачіска. Ваш тип обличчя дозволяє вам носити більшу кількість варіантів зачісок і стрижок, ніж будь-якого іншого типу. Більшість обличь відомих моделей, прославлених своєю красою, належать саме до цього варіанту. Ви можете носити як короткі, середні, так і довгі зачіски, так як ваша форма обличчя добре збалансована і пропорційна.





гвінет пелтроу


II. Прямокутник

Це - довгий і тонкий овал обличчя, коли відстань між скронями дорівнює відстані між вашими нижніми вилицями. Цей тип також часто має вузьке підборіддя або дуже високий лоб. Вам підійдуть стрижки середньої довжини типу каре, так як об'ємна зачіска по сторонах вашого обличчя заповнить його недостатню ширину. Слід уникати великої довжини розпущених з боків волосся - це ще більше подовжить ваше обличчя. Оптимальний варіант - зачіски до плеча, що дозволить робити пасма більш об'ємними, в наслідок чого, ваше обличчя буде виглядати більш гармонійно.

 




кейт уінслет

III. Коло
Такі обличчя відрізняються круглим підборіддям і мають найширшу відстань саме між вилицями на рівні вух. Вам рекомендуються високі об'ємні зачіски - у цьому випадку форма вашого обличчя буде справляти враження більш вузького і довгого. Вам також підійдуть зачіски з прямих волосся, але обов'язково довжина волосся повинна бути нижче підборіддя. Категорично не рекомендуються стрижки типу каре із закругленими контурами, яка лише додасть зайвої "ваги" вашій формі обличчя. Оскільки найширша частина вашого обличчя доводиться на область вух, вам слід всіляко уникати пишноти в зачісці в цих місцях, щоб не зробити своє обличчя ще ширше.




сандра баллок
IV. Квадрат
Для цього типу обличчя характерні чіткі паралельні прямі лінії від скронь до підборіддя. Високі зачіски не рекомендуються, тому що це посилить і без того дуже симетричну видовжену форму вашої голови. Дуже до речі будуть не занадто короткі стрижки з чубчиком, досить об'ємно прикриваючі область вух. Гарні варіанти і більш подовжених зачісок з хвилястими пасмами навколо обличчя. Вам слід всіляко уникати зачіски з прямим довгим волоссям, а також стрижки з абсолютно прямим волоссям до підборіддя або вище, це лише підкреслить зайву квадратність вашого обличчя. Якщо у вас довге пряме волосся, постарайтеся створити якомога більший об'єм на верхівці і по всій довжині волосся.


Клаудія Шиффер

V. Трикутник
Обличчя цього типу має найбільшу ширину на рівні брів і вище, поступово звужуючись по лінії скронь і щік до невеликого делікатного підборіддя. Високі зачіски лише підкреслять нижню вузьку частину вашого обличчя, тому краще вибрати довжину волосся саме до підборіддя, при цьому зрівноваживши нижню щелепу плавно загнутими пасмами. Вам також підійдуть і довші варіанти. Рекомендуються зачіски з прямим або бічним розділяючим проділом. Ви можете спробувати варіант із зачесаним за вуха волоссям, в цьому випадку ви привернете увагу до ваших очей і збалансуєте ширину скул в цій частині вашого обличчя. Не рекомендуються короткі пишні стрижки, які лише обтяжать верхню частину голови і зроблять її занадто громіздкою. А ось збільшення об'єму волосся на потилиці може дуже вдало збалансувати і вузьке підборіддя, і широкі вилиці.






софі лорен


VI. Алмаз
Головне - занадто не закривати обличчя волоссям, щоб краса вашого особливого овалу не була зашторена і втрачена для споглядання. Безумовно, до такого типу обличчя підходять будь-які стилі, адже це не обличчя, а справжній діамант. Зверніть увагу, наскільки добре виглядає деяка пишність в області скронь, що надає зачісці вид серця.





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий