понедельник, 9 мая 2011 г.

Підбираємо колір волосся

    Якщо ви вирішили поекспериментувати із зовнішністю, змінивши колір волосся, то перш за все, визначте, до якого типу ви відноситеся. Це допоможе вибрати оптимальний відтінок фарби і уникнути неприємного розчарування від нового образу.
   Оцінка проводиться по «природних» критеріях, тобто, по первозданному зовнішньому вигляду - абсолютно без косметики і з урахуванням натурального кольору волосся. Освітлення повинне бути природним. Потрібно повністю відсторонитися від улюбленої і звичної колірної гамми, адже можливо, що вона підібрана помилково.

Тип 1: Весна

   Найсвітліший кольоротип.
   Опис
   Ваш натуральний відтінок волосся – світлий блонд. Колір обличчя майже прозорий, і ніжний персиковий рум'янець на щоках. Можливі веснянки золотисто-коричневого відтінку (не сірі). Добре загоряє. При загарі набуває ніжного відтінку "кави з молоком”, але може дійти і до темно-коричневого кольору. Очі сірі, горіхові, жовтувато-зелені, блакитні, але не темні.


   Відповідні відтінки
   Теплі світлі відтінки – від пшеничного до інтенсивного медового, можете пожвавити образ золотистими пасмочками. 
    Слід відмовитися
    Від вогненно-рудих відтінків. Також виключите темні коричневі тони – вони позбавляють образ ніжності і часто візуально роблять старше за свої роки.

Тип 2: Літо

  Переважають холодні неконтрастні відтінки. .


   Опис
   Ви блондинка з попелястим відливом волосся. Шкіра лиця світла, майже молочна, або, навпаки, рум'яна, загоряє досить добре. Після загару набуває ніжного персикового відтінку. Очі блакитні, сіро-блакитні, зелені, зелено-блакитні, зелено-сірі, сині, горіхові, білки молочного відтінку. 
   Відповідні відтінки
   Вибирайте попелясті відтінки. Можете поекспериментувати з каштановими, в будь-якій гаммі – від світлого до темного. 
   Слід відмовитися
   Від мідних і червонуватих тонів – вони можуть додати шкірі непотрібний червонуватий відтінок.

Тип 3: Осінь

   Найтепліший тип зовнішності. Переважають теплі контрастні відтінки.

   Опис
   Ви шатенка або темна блондинка з теплим рудуватим відливом волосся. Колір шкіри – від слонячої кістки до смуглявої із золотисто-бежевим або персиковим відтінком. Можливі веснянки рудого або жовтувато-коричневого кольору. Характерна особливість жінок осіннього типу, це жовтувато-золотистий відтінок шкіри. Очі світло- і темно-карі, зелені, бірюзові, сірі із золотистими цятками. 
   Відповідні відтінки
   Середньо і темно-руді, коричневі з червонуватим відтінком 
   Слід відмовитися
   Від холодних відтінків (платиновий блондин, попелястий-русявий). Вони можуть додати шкірі хворобливу блідість.

Тип 4: Зима

   Найяскравіший тип зовнішності. Переважають холодні контрастні і яскраві відтінки.

   Опис
   Ви шатенка з червоно-коричневим попелястим блиском волосся. Шкіра або дуже світла, біла, рожево-голубувата, прозора і чиста, як фарфорова, без рум'янцю. Або оливкова або смуглява, але з холодним відтінком. Швидко загоряє, при цьому набуває ніжного оливкового тону. Очі темно-карі, зелені, темно-сині, сірі (окрім світлих) з яскравими білками. 
   Відповідні відтінки
   Коричневі тони, що підкреслюють натуральний темний колір. Підійдуть синяво-чорні і синьо-фіолетові варіації. 
   Слід відмовитися
   Від освітлювання і уникайте теплих мідних відтінків. Фарфоровий тон шкіри ідеально підкреслюють яскраві холодні відтінки волосся.

Комментариев нет:

Отправить комментарий