понедельник, 25 апреля 2011 г.

Обираємо шампунь

    Для вибору шампуню використовуйте простий принцип: уважно читайте те, що написане на етикетці. Вибирайте той із них, який підходить до типу вашого волосся. Не купуйте шампунь, на якому написано „ для всіх типів волосся”. Після використання аналізуйте результати. Хороший шампунь знімає статичну електрику з волосся, а головне – відновлює втрату білків, вологи та поживних речовин.
    Твердження, що час від часу шампунь потрібно міняти, - хибне. Якщо ви підібрали для себе миючий засіб, який вас повністю влаштовує, то змінювати його варто лише у випадку погіршання стану самого волосся. Після використання шампуню бажано нанести на волосся бальзам-ополіскувач. Він виконує одразу кілька функцій: надає волоссю еластичності, допомагає розчісуванню, прискорює висихання. Шампунь і ополіскувач повинні бути однієї косметичної лінії, інакше поєднання різних за складом речовин може призвести до алергічних реакцій.
    Велику користь волоссю дають лікувальні маски. Вони наносяться на 15-20 хвилин один- два рази на тиждень. Для пошкодженого волосся існують спеціальні засоби експрес-лікування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий